Put and take konkurrence i Ørsted Fisk og Golf

Så fik vi forårets put and tak konkurrence kørt af stablen.
Denne gang tog vi til Ørsted Fisk og Golf som ligger godt en times kørsel fra Humlebæk. 
Området byder på flere fiskesøer her i blandt en børne sø, samt mulighed for at spille fodboldgolf, og overnatte i hytter eller egen campingvogn.
Faciliteterne byder på både fine toilet og bad forhold, samt kiosk og fælleskøkken hvis man nu overnatter.

Vi havde denne gang valgt at tilbyde overnatning, hvilket 11 deltagere havde valgt at takke ja til. Det blev til overnatning i 2 store hytter, med rigelig plads til 6 personer i hver.

Med mødetid fredag efter klokken 16, var det fleste allerede ankommet på klokkeslættet. Den første time gik med hygge snak, før der gik fisk i den. Der er blev fanget lidt her og der, og da klokken nærmede sig 19.00 satte formanden grillen i gang.
Menuen stod på kyllingbryst, nakkekotoletter, KOLD kartoffelsalat og flute. Vi fik lidt sen aftensmad, men hyggen var bestemt alt overskyggende.
Efter masser at fiskehistorier, blev det sagt godnat omkring 22.45, og aftalt møde tid klokken 6.15 til morgenmad.

Lørdag startede lidt brat, der var en masse at se til, vi skulle selvfølgelig have morgenmad, og så skulle vi også rydde hytterne inden vi startede dagens konkurrence.

Vi startede næsten som aftalt klokken 7 på konkurrencen, og der gik ikke længe før de første fisk var på land. Vejret var meget blæsende, og vinden var virkelig kold. Heldigvis for os kom solen omkring klokken 10, og fik lidt magt over temperaturen.
Fiskeriet svingere meget, med lange pause mellem huggene, og enkelte måtte vente helt til sidste kvarter før der skete noget. Men fisk kom der på land, hele 23 fisk fik vi fanget under konkurrencen.

Efter 6 timers konkurrence, fik vi igen startet op i grillen, og mens der blev vejet ind, blev der vanen tro grillet pølser.

Dagens vindere blev:

  1. Sofus
  2. Ruben
  3. Henrik

Tak for en super hyggelig tur til alle deltagere, og tak til Ørsted Fisk og Golf for præmier og god service.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.