Stjerne Fiskeri


Overskriften henviser til et medlems held med at fange op til flere søstjerner, selv om målet vel nok mere var sundet torsk.

På en ellers flot søndag morgen var dagens tur planlagt med Arresø, som i dagens anledning bød på en lidt længere tur, hvilket der bestemt også blev brug for.

På dagen var vi 21 tilmeldte, men 6 personer valgte ikke at møde op, hvilket må siges at være noget skuffende. Men det betød lidt bedre plads til os andre, og formentlig lidt mindre line kludder.
Med afgang klokken otte satte skipper kursen mod bæltet mellem Hven og Sverige. Der lå lidt andre både, men de måtte ligesom os erfare at strømmen gjorde fiskeriet helt umuligt. Skipper søgte derfor syd for Hven og her blev både strøm og fiskeri lidt bedre. Ikke længe efter at have ramt bunden på 26 meter kom der fisk ombord, det var super dejligt efter en lang sejltur. Det skulle dog ikke blive til mere da skipper nu valgte at sejle tilbage mod Helsingør. Det blev dog gjort med flere stop undervejs, men ingen af dem gav fisk.

Efter næsten fem timer på sundet stoppede vi ikke langt fra trykkerdammen, og straks var der fisk til alle, flere kunne endda nå at dumpe ned to gange og hive op. Fiskene var dog stort set alle sammen under mål, men der kom dog en håndfuld fine fisk over kiloet op.

Skipper tog det samme drev en fire – fem gange med samme resultat før han ringede af med klokken.

Efter en kort sejltur var vi igen i havn, og kunne gøre byttet op. Langt fra alle havde noget med hjem men vi kunne dog kåre årets tre sidste vindere, og ønske hinanden en god jul og et godt nytår.

Dagen vinde blev :

1. Poul 1.50 kg

2. Allan 1.05 kg

3. Tonni 0.77 kg

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.