Sild i kurven


September er som altid højsæson for sild, på denne tid er chancen for at fange de store høstsild store, og på årlige sildetur med Sletten Fritidsfiskerlaug var det ingen undtagelse.

Dagen startede med en flot morgen, som dog for skippers side startede skidt med et stoppet toilet, og en masse arbejde fro at løse det problem.
Med styr på latrinen var der afgang fra Vedbæk, og kursen blev sat mod sundet syd for Hven.
Allerede ved første stop var det sild, men det var ikke i de velkendte mængder og skipper valgte derfor at søge lidt videre.
Det blev kun til 5 minutters sejllads og så var vi på den igen, og denne gang var der sild. Vejret var super, og med stort set ingen strøm, kunne selv en 100 grams pirk nå ned på de 36 meters dybde som vi lå på.


Selv om det nu var en sildetur, så var håbet dog også at vi ville fange en torsk eller to, det blev dog kun til enkelte undermålere.

Med masser af sild i kurven, satte vi kursen mod Vedbæk igen, og kunne kåre Rene som dagens vinder med en flot hvilling.

Vi er tilbage igen med en fladfisketur d. 23. oktober, og husk så også vores put and take konkurrence i november. Tjek kalenderen her

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.