Julehilsen 2020

Kære Medlem

Vi håber at du og din familie har det godt i disse tider.

Som bestyrelse har vi set med stor alvor på situationen for vores forening, og selv om vi er kommet godt i gennem 2020 indtil nu, både økonomisk og hvad angår medlemmer, så føler vi at vi har mistet lidt kontakt i årets løb. Derfor bryder vi ud at den ”digitale” alder vi lever i, og sender Jer et godt gammeldags brev med posten.

Hele verden og os i Sletten Fritidsfiskerlaug har i 2020 måtte forsøge at navigere os igennem en af de største udfordringer, vi har set i vores levetid.
Da planen blev sat for 2020, var der ingen der kunne forestille sig, at vi ville skulle aflyse op mod halvdelen af vores fisketure, og alle vores arrangementer på land.
For os som forening har det betydet væsentlig mindre samvær, og for mange af Jer har I slet ikke haft den sædvanlige glæde af Jeres medlemskab.

Men, nu banker 2021 på døren, og hvis alt går vel så går vi en fremtid i møde, hvor COVID-19 vil fylde meget mindre i vores hverdag. Det vil forhåbentlig betyde en normal hverdag både privat, men også for vores forening.
Derfor har vi også valgt at planlægge 2021 som vi plejer med masser af fisketure, skovtur og andre fælles arrangementer. Planen er ikke helt klar endnu, men det er blot for at sige, at vi stadig er Nordsjællands Aktive Fiskeforening.

En forening uden medlemmer er ingen forening, og uden Jer alle sammen kunne vi ikke tilbyde alle de ture, og arrangementer som vi på vanligvis ville tilbyde.
Derfor håber vi også at I også i 2021 vil være medlem af vores fantastiske forening.
Igen i 2021 til kontingentet være blot kr. 250,00 som ifølge vores vedtægter skal være indbetalt senest d. 31. december 2020.

Bestyrelsen ser frem til 2021, og vi håber at vi ses meget mere i det nye år. Hvis vi ikke ses inden, så vil vi gerne ønske dig og din familie alt det bedste, en rigtig god jul og et godt nytår med ønsket om et fantastisk 2021.

Med kærlig hilsen

Bestyrelsen
/ Sletten Fritidsfiskerlaug.

P.s.

Indbetaling af kontingent inden 31. december 2020 kan ske til én af nedenstående konti:

Nordea, Humlebæk afd.:    Reg.nr. 2259 konto nr. 6272 979 454

Danske Bank:                     Reg.nr. 3183 konto nr. 3174165297

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.