Godt med fisk i putten


Lørdag d. 26. september 2020 fik vi afholdt årets put and take konkurrence i Sletten Fritidsfiskerlaug.
Dagen bød på et overskyet men tørt vejr med en behagelig temperatur, og ikke mindst gode fangster til de fleste.

Konkurrencen blev i år afholdt i Store Rosenbusk Ørredfiskeri som i dagens anledning havde reserveret en del af søen vores foreningen.

Efter en veloverstået velkomst blev der givet gode tips og hjulpet lidt på vej af de mere erfarende put fiskere, og dermed kunne dagens konkurrence starte.
Der blev lagt godt ud fra morgenstunden, og allerede efter blot 15 minutter havde de første 3-4 stykker fået fisk på land. En super start som gav en god fornemmelse for resten af dagen.


Konkurrencen varede frem til klokken 12, og i timerne mellem 7 og 12 fik dagens deltagere prøvet alverdens grej af på det noget svære fisk i søen. Men en efter en kom der fisk på land og da vi nåede til slut fløjtet havde dagens 9 deltagere tilsammen fanget 18 flotte ørreder.

Ved konkurrencens afslutning blev der tændt op i grillen, og grill mester Henrik serverede perfekt grillede pølser med hele møget. Under frokosten blev der hygget og fortalt røverhistorier, mens der blev ventet spændt på dagens indvejning. Og nå ja, så blev der da også lige fanget 2 ørreder mere mens vi spiste.

Med 18 konkurrence dygtige ørreder til indvejningen, fanget af 6 ud af de 9 deltagere var der rift om præmierne. Der var en god håndfuld fisk over 2 kilo og der endte med at være blot 130 gram mellem nummer 1 og nummer 2.
Dagens vindere blev:

1. Jørgen – Ørred 2,63 kg
2. Allan – Ørred 2,50 kg
3. Ruben – Ørred 2,03 kk
Mindste fisk: Ruben 0,58 kg

Efter indvejning fiskede en del videre, og dagen endte med hele hele 20 fisk på land som blev fordelt så alle fik fisk med hjem.

Tusind tak til årets sponsorer : Fishnote & Store Rosenbusk Ørredfiskeri

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.